Μέσα στο εργαστήριο της petronas στο garage της mercedes-amg petronas formula one team -
Δημοσιεύτηκε στο: F1 Racing Video Λιπαντικά

Μέσα στο εργαστήριο της PETRONAS στο garage της MERCEDES-AMG PETRONAS FORMULA ONE TEAM

Οι PETRONAS Trackside Fluid Engineers, Stephanie Travers και En De Liow, πραγματοποιούν μια αποκλειστική περιήγηση στο παρασκήνιο του Εργαστηρίου PETRONAS Trackside.

Βρίσκεται στο γκαράζ της Mercedes-AMG PETRONAS Formula One Team, το υπερσύγχρονο εργαστήριο χρησιμοποιείται από τους μηχανικούς PETRONAS Trackside Fluid Engineers για την παρακολούθηση και ανάλυση περίπου 150 δειγμάτων PETRONAS Fluid Technology Solutions ™ σε κάθε Grand Prix.

Χρησιμοποιώντας ειδικά μηχανήματα εντός του εργαστηρίου, οι PETRONAS Trackside Fluid Engineers εξάγουν και αναλύουν δείγματα των υγρών πριν και μετά από κάθε δοκιμή ή αγώνα. Η ανάλυση διασφαλίζει ότι τα καύσιμα Primax, τα λιπαντικά Syntium και τα λειτουργικά υγρά Tutela συμμορφώνονται με τους τεχνικούς κανονισμούς του αθλήματος και λειτουργούν στα βέλτιστα επίπεδα τους.

Η PETRONAS, χορηγός και τεχνικός συνεργάτης της ομάδας, υποστηρίζει την Mercedes-AMG PETRONAS Formula One Team από το 2010, με τις Fluid Technology Solutions ™ να συνεχίζουν να αποτελούν έναν ανεκτίμητο συντελεστή στην απόδοση, την αξιοπιστία και την αποδοτικότητα της ομάδας.

Η Stephanie Travers και η En De Liow διορίστηκαν και οι δύο ως Trackside Fluid Engineers μετά την επιτυχία τους στις παγκόσμιες αναζητήσεις ταλέντων PETRONAS 2018 και 2019.

Τώρα, ταξιδεύουν μαζί με την Mercedes-AMG PETRONAS Formula 1 Team σε κάθε Grand Prix στο ημερολόγιο της Formula 1 για να πραγματοποιήσουν ανάλυση υγρών από το PETRONAS Trackside Laboratory. Υποστηρίζονται από την ευρύτερη ομάδα PETRONAS Fluid Technology Solutions Mala στη Μαλαισία και την Ιταλία.

πηγή: Petronas

Παραλάβετε το δέμα σας σε ενα Box Now locker | 24/7 κοντά σας.
Λόγω περιορισμού των διαστάσεων των locker, η παράδοση μεγάλων αντικειμένων θα γίνεται κατόπιν συνεννόησης.